Huurder
Energie
Energieklussers aan de slag bij huurders

Energieklussers aan de slag bij huurders

De energieprijzen zijn hoog. Daarom willen we zoveel mogelijk Krimpenaren helpen energie te besparen. Voor huurders zetten we daarvoor Energieklussers in.

Een Energieklusser komt bij je thuis langs met tips om energie te besparen. Heb jij een kaart gekregen? Dan ben jij aan de beurt om een afspraak te maken met Energieklus. Dat is helemaal gratis.

Dit doet een Energieklusser

Een bezoek van een Energieklusser duurt ongeveer 1,5 uur. In die tijd bekijk je samen jouw woning. Daarbij krijg je tips om energie te besparen.

De Energieklusser gaat meteen voor je aan de slag. En voert een aantal kleine maatregelen uit die direct energie besparen. Denk aan het plaatsen van radiatorfolie, tochtstrips of ledlampen.

Als je wilt, krijg je na het bezoek alle informatie en tips in een e-mail toegestuurd. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen.

Een bezoek van een Energieklusser is gratis

Je betaalt ook niets voor tips, de klussen of de materialen. Het is een cadeau van de gemeente voor jou. Dus de gemeente betaalt de kosten. Energieklus verkoopt niets, ook niet na het bezoek.

Wanneer ben ik aan de beurt?

We kunnen helaas niet iedereen tegelijk een bezoek brengen. Daarom helpen we eerst huurders met een huis met energielabel C of lager. Wijk voor wijk nodigen we mensen uit. Ben jij aan de beurt? Dan krijg je een uitnodiging met de post. Zodat je zelf een afspraak kunt maken. Dat kan online, maar ook telefonisch.