Ik ben
Een bedrijf

Als bedrijf kun je heel veel groene stappen zetten. Ten eerste kan je bedrijfsvoering groener. Door te letten op wat je inkoopt, verkoopt of maakt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen noemen we dat. Met oog voor de mens en voor de planeet. Bij MVO Nederland lees je er alles over. Heb je een eigen bedrijfspand? Dan kun je daar ook duurzame stappen zetten. Om jou te helpen, openden we het zakelijk energieloket voor Krimpen aan den IJssel.

Ik ben Een bedrijf

Zet jouw stap als bedrijf!

Stap 1
Verduurzaam je bedrijfspand
Verduurzaam je bedrijfspand

Wil jij energie besparen door je bedrijfspand of kantoor te verduurzamen? Ga naar het zakelijk energieloket voor informatie voor jouw sector. We onderhouden het loket samen met de experts van het Regionaal Energieloket. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste regelingen, subsidies en technische ontwikkelingen.

Stap 2
Duurzaam naar werk
Duurzaam naar werk

De reis naar werk kan misschien wel groener. Help jij je medewerkers al om duurzaam naar hun werkplek te reizen? Met de app van Dumoco+ belonen we je in Krimpen voor duurzaam reizen.

Stap 3
Vraag subsidie aan
Vraag subsidie aan

Heb je een eigen bedrijfspand? Als je dat wilt verduurzamen, kun je de landelijke ISDE-subsidie aanvragen.

Stap 4
Zet je in voor een schoon Krimpen
Zet je in voor een schoon Krimpen

Wil jij Krimpen een beetje schoner maken? Een opruimactie met je collega’s is een geweldige activiteit voor je team. Je bent lekker buiten en draagt bij aan iets moois. Leen voor jouw acties afvalgrijpers bij ons. Mail daarvoor naar info@krimpenduurzaam.nl.

Meestgestelde vragen door bedrijven
Hoe kan ik mijn bedrijfspand of kantoor energiezuinig maken?

Speciaal voor ondernemers en bedrijven in Krimpen is er het zakelijk energieloket Krimpen aan den IJssel. Hier helpen de experts van het Regionaal Energieloket je met het verduurzamen van je bedrijfspand.

Is er subsidie voor mijn bedrijf?

Voor het verduurzamen van je bedrijfspand kun je de landelijke ISDE-subsidie aanvragen.