Huiseigenaar
Energie
Doe mee met de isolatie-actie

Doe mee met de isolatie-actie

Wil jij je huis beter isoleren? We maken het je makkelijk. Doe mee met de isolatie-actie, speciaal voor Krimpen aan den IJssel. Dan ben je zeker van een scherp aanbod van een goed isolatiebedrijf.

Krimpen wil aan de slag met isoleren. Op woensdag 17 mei zat de raadzaal meer dan vol tijdens de informatieavond over isolatie.

Wil jij net als deze huiseigenaren aan de slag met het isoleren van je huis? Meld je nu aan voor de speciale isolatie-actie. Dan geniet jij straks ook van de voordelen van een goed geïsoleerd huis.

Dit zijn de redenen om je huis te isoleren

  • Isoleren bespaart energie, dat scheelt op je energierekening.
  • Je hebt minder last van tocht of optrekkende kou.
  • Je huis blijft warmer in de winter en koeler in de zomer.
  • Een beter energielabel kan de waarde van je huis verhogen.

Zo doet je mee met de isolatie-actie

Aanmelden voor de isolatieactie kan tot en met 30 juni. Goed om te weten: met jouw aanmelding zit je nergens aan vast. Je krijgt een persoonlijk aanbod van het geselecteerde isolatiebedrijf. Dat afgestemd is op jouw huis en situatie.

De onafhankelijke experts van het Regionaal Energieloket kozen het isolatiebedrijf voor je uit. Zo weet je zeker dat het isoleren door een goed bedrijf gedaan wordt. Dat goed werk levert voor een scherpe prijs.

Krijg subsidie voor isoleren

De landelijke overheid geeft subsidie voor isoleren: de ISDE-subsidie. Zo verdien je de investering sneller terug. Je krijgt extra subsidie als je 2 of meer duurzame maatregelen neemt binnen 2 jaar.

Heb je vragen over de isoleren of de inkoopactie?

Het Regionaal Energieloket is bereikbaar via vragen@regionaalenergieloket.nl. Of bel naar (088) 525 4110. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen. Of kom langs bij loket Krimpen Duurzaam.