Huiseigenaar
Energie
Krijg bespaarhulp van een Energiefixer

Krijg bespaarhulp van een Energiefixer

De energieprijzen zijn hoog. Daarom willen we zoveel mogelijk Krimpenaren helpen energie te besparen. Daarvoor zetten wen Energiefixers van de organisatie Klimaatroute in.

Maak een afspraak

Iedereen die in Krimpen aan den IJssel woont, mag een afspraak maken met een Energiefixer. Dat kan snel en makkelijk op 3 manieren:

  1. Ga naar klimaatroute.nl/krimpen en meld je aan.
  2. Stuur een e-mail naar duurzaamwonen@klimaatroute.nl. Zet je naam en adres erbij.
  3. Bel naar Klimaatroute op 020 244 39 77.

Zo gaat een bezoek van de Energiefixer

Een Energiefixer komt bij je thuis langs met tips om energie te besparen. Een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur. In die tijd bekijk je samen jouw woning. Daarbij krijg je tips om energie te besparen.

De Energiefixer gaat meteen voor je aan de slag. En voert een aantal kleine maatregelen uit die direct energie besparen. Denk aan het plaatsen van radiatorfolie, tochtstrips of ledlampen.

Wil je grotere maatregelen nemen?

Zoals het isoleren van je huis? Dan kan de Energiefixer je ook op weg helpen met de eerste informatie. Of plan een afspraak in met onze energieadviseur.

Een bezoek van een Energiefixer is gratis

Je betaalt ook niets voor tips, de klussen of de materialen. Het is een cadeau van de gemeente voor jou. Dus de gemeente betaalt de kosten. Energiefixers verkopen niets, ook niet na het bezoek.

Zo herken je Energiefixers

Energiefixers gaan in verschillende wijken ook langs de deuren om hun hulp aan te bieden. Dat doen ze in opdracht van de gemeente. Je herkent Energiefixers aan hun zwarte of grijze jas met het logo van Klimaatroute erop. Ze dragen ook een badge met dit logo en hun contactgegevens.

Heb je een brief gehad over Energiefixers?

Dan nodigen we je speciaal uit om een afspraak te maken. Plan snel jouw afspraak in.

Heb je nog vragen over dit aanbod?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.