Huurder
Energie
Doe mee met zonnepanelen op het Krimpenerwaard College

Doe mee met zonnepanelen op het Krimpenerwaard College

Energiek Krimpen legt 500 zonnepanelen op het dak van het Krimpenerwaard College. Als Krimpenaar kun jij nu investeren in dit zonnedak en profiteren van de opbrengst. Wacht niet te lang, want ruim 90% van de zonnepanelen is al gereserveerd.

Kun je zelf geen zonnepanelen op je dak kwijt? Of wil je liever een kleine investering doen in het leggen van zonnepanelen? Dan is het zonnepanelenproject van Energiek Krimpen misschien iets voor jou.

Intussen is dit project vol. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de volgende projecten van Energiek Krimpen.

Zo werkt het project

Energiek Krimpen is de energiecoöperatie van Krimpen aan den IJssel. Opgericht en bestuurd door Krimpenaren die duurzaamheid belangrijk vinden. Energiek Krimpen regelt de aanleg van het zonnedak. En maakt afspraken met een energieleverancier die de opgewekte stroom koopt.

Zo kun je meedoen

Woon je in Krimpen aan den IJssel? Dan kun je meedoen met het project. Daarvoor word je eerst lid van Energiek Krimpen. Dat kost €12 per jaar.

Je investeert in een klein of groter deel van het zonnedak. Zo word je samen met andere leden van de coöperatie mede-eigenaar. Voor een periode van 15 jaar. Over jouw deel – je investering – krijg je elk jaar winst uitbetaald op je bankrekening. Ook krijg je in de loop van die 15 jaar je investering in delen terugbetaald.

Meer weten of inschrijven?

Op de website van Energiek Krimpen lees je alles over het zonnedak op het Krimpenerwaard College. Je kunt je daar ook inschrijven om mee te doen.