Bedrijf
Energie
Zakelijk energieloket voor Krimpen

Zakelijk energieloket voor Krimpen

Als bedrijf of ondernemer is een lage energierekening belangrijk. Weten wat jij kan doen om je bedrijf te verduurzamen? Neem een kijkje bij het zakelijk energieloket van Krimpen.

Het zakelijk energieloket is er voor jou, ondernemer in Krimpen aan den IJssel. Je vindt er alle informatie die belangrijk is als je jouw bedrijfspand of kantoor wilt verduurzamen. Van kansen voor jouw bedrijf tot belangrijke wetten en regels. En natuurlijk alles over de subsidies die jij als ondernemer kunt aanvragen.

We onderhouden dit online zakelijk loket samen met de experts van het Regionaal Energieloket. Zo is de informatie altijd actueel. En blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond het energiezuinig maken van je bedrijf.

Stel je vragen over energie besparen als bedrijf

Heb je vragen over energie besparen of het verduurzamen van je bedrijf of onderneming? De experts van het Regionaal Energieloket zijn er om je vooruit te helpen met je duurzame stappen.

In het zakelijk loket vind je de antwoorden op veelgestelde vragen door ondernemers. Maar natuurlijk is het REL ook bereikbaar voor jouw eigen vragen. Stel ze op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Zo kom je in contact met het REL:

E-mail: vragen@regionaalenergieloket.nl
Telefoon: (088) 525 4110