Huiseigenaar
Energie
Krijg gratis een energiescan van je woning

Krijg gratis een energiescan van je woning

Je koophuis verduurzamen kan ingewikkeld lijken. Wil jij weten wat een goede, volgende stap kan zijn voor jouw woning? Met de Thuisscan krijg je gratis een online energie-advies.

We willen graag testen of de Thuisscan Krimpenaren helpt met het verduurzamen van hun huis. Daarom geven we een aantal gratis Thuisscans weg. Waarmee jij snel en simpel ontdekt wat een goede, duurzame stap is voor jouw woning.

Dit is de Thuisscan

De Thuisscan geeft advies op basis van de gegevens uit jouw slimme meter. Vul de gevraagde gegevens in. En krijg binnen 5 dagen advies over de duurzame stappen die jij in jouw huis kunt zetten.

Misschien kun jij het best met isoleren beginnen. Of is jouw huis al klaar voor een (hybride) warmtepomp. Het advies van de Thuisscan is helemaal vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. En bepaalt zelf of je duurzame maatregelen wilt nemen. En zo ja: welke.

Dit is er nodig om mee te doen met de Thuisscan

  • Je woont in een koopwoning in Krimpen aan den IJssel.
  • Dat is géén appartement, flat of maisonnette en heeft geen VvE.
  • Je woont daar al minstens 1 jaar.
  • Je hebt ook al minstens 1 jaar een slimme energiemeter.
  • Je hebt een cv-ketel als hoofdverwarming.

Voldoe jij aan alle eisen? Mooi! Meld je dan aan voor een Thuisscan via het aanmeldformulier. Dan sturen we de inlogcode per post naar je toe.

Let op: geef je alleen op als je de Thuisscan echt gaat doen. Het is namelijk een test met een beperkt aantal plekken. Als jij de Thuisscan niet gebruikt, kunnen we er iemand anders blij mee maken.

Krimpen test hulp bij verduurzamen

We willen Krimpenaren zo goed mogelijk helpen met het verduurzamen en energiezuinig maken van hun woning. Daarom testen we verschillende manier om dat te doen. Is jouw huis of buurt aan de beurt om mee te doen met een actie? Dan sturen we je een brief.