Huiseigenaar
Energie
Verduurzamen met de Smart Twin

Verduurzamen met de Smart Twin

Heb jij een brief over de Smart Twin gekregen? Dan kun jij jouw digitale woning gaan verkennen. En daar ontdekken hoe jij je huis energiezuinig en duurzaam kunt maken.

Dit kun je met de Smart Twin

De Smart Twin is een digitale versie van jouw huis. Gemaakt op basis van openbare informatie. Zoals technische tekeningen en gegevens uit het kadaster.

Met de Smart Twin ontdek je makkelijk hoe jij je huis energiezuinig en duurzaam kunt maken. Je ziet welke duurzame maatregelen je kunt nemen. En ook wat die maatregelen kosten én opleveren.

Het gebruiken van de Smart Twin is helemaal vrijblijvend. Je beslist altijd zelf of je maatregelen wilt nemen. En zo ja: welke dat dan zijn.

Kijk de informatieavond terug

Heb jij een brief over de Smart Twin gekregen? We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie wilt. Daarom was er op woensdag 22 februari een online informatieavond. Heb je die gemist? Dan kun je hier de link aanvragen om de avond terug te kijken.

In een uurtje leer je hoe de Smart Twin werkt. Ook zijn er experts die alles weten van duurzame maatregelen voor je huis. En krijg je informatie over subsidies en het financieren van duurzame maatregelen.

Waarom de Smart Twin?

Het verduurzamen van je huis heeft veel voordelen. Energiezuinig wonen scheelt in je portemonnee. Je bent minder geld kwijt aan energie. Ook woon je fijn en comfortabel in een goed geïsoleerd huis.

Maar verduurzamen kan ook ingewikkeld zijn. Want wat kan er eigenlijk allemaal? En waar begin je mee? De Smart Twin maakt het makkelijk om te ontdekken hoe jouw huis duurzamer kan. En ook wat dat kost en oplevert.

Kan ik ook meedoen met de Smart Twin?

Een groep huiseigenaren in Kortland-Zuid heeft nu de kans om de Smart Twin te gebruiken. We testen de Smart Twin eerst met deze bewoners. Werkt het goed? Dan kunnen we deze hulp bij het verduurzamen voor meer mensen mogelijk maken.

Ook in andere wijken testen acties rond het verduurzamen van woningen. Zo ontdekken we hoe we Krimpenaren het best kunnen helpen met het energiezuinig maken van hun huis. Als jij aan de beurt bent om mee te doen met een actie, sturen we je een brief.

Heb je vragen over de Smart Twin?

Stuur dan een e-mail naar info@krimpenduurzaam.nl. Of bel naar 14 0180.

Beeld: Smart Twin