Huiseigenaar
Energie
Inkoopactie hybride warmtepomp

Inkoopactie hybride warmtepomp

Meld je vrijblijvend aan voor de inkoopactie voor hybride warmtepompen in Krimpen aan den IJssel.

Vorige week keken veel Krimpenaren naar de online avond over hybride warmtepompen. Nu kun jij je inschrijven voor de inkoopactie die daarbij hoort. Zoals tientallen Krimpenaren al deden.

Zo doet je mee met de inkoopactie voor hybride warmtepompen

Aanmelden voor deze inkoopactie kan tot en met 4 april. Goed om te weten: met jouw aanmelding zit je nergens aan vast. Je krijgt een persoonlijk aanbod van het geselecteerde installatiebedrijf. Dat helemaal afgestemd is op jouw huis en situatie. Zo bepaal je zelf of een hybride warmtepomp voor jou de juiste keuze is.

De onafhankelijke experts van het Regionaal Energieloket kozen het installatiebedrijf waar we mee werken uit. Zij kozen het beste aanbod van de specialisten uit de regio. En keken daarbij naar de ervaring, garanties en natuurlijk de prijs. Nieuwsgierig? Bekijk alvast het informatiepakket.

Kijk de informatieavond terug

Heb je de informatieavond gemist en ben je wel nieuwsgierig? Terugkijken kan nog. Zo ben je in een uurtje helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond hybride warmtepompen. Vraag hier de link aan om de informatieavond terug te kijken.

Heb je vragen over de inkoopactie?

Het Regionaal Energieloket is bereikbaar via vragen@regionaalenergieloket.nl. Of bel naar (088) 525 4110. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen. Of kom langs bij loket Krimpen Duurzaam.