Huiseigenaar
Energie
Hybride warmtepomp: online informatieavond

Hybride warmtepomp: online informatieavond

Benieuwd of jouw huis geschikt is voor een hybride warmtepomp? Meld je aan voor de online informatieavond op maandag 6 maart. Speciaal voor inwoners van Krimpen aan den IJssel.

Met een hybride warmtepomp verwarm je jouw huis duurzaam en energiezuinig. En je bespaart flink op gas. Samen met het Regionaal Energieloket organiseren we op 6 maart een online informatieavond over hybride warmtepompen. In een uurtje ben je helemaal op de hoogte.

Op deze avond hoor je alles over de werking, voor- en nadelen, kosten en besparingen van de hybride warmtepomp. Ook hoor jij als eerste over de bijbehorende inkoopactie. Waar jij goed en professioneel advies krijgt om te bepalen of een hybride warmtepomp een goede stap is voor jouw huis.

Meld je aan voor de online informatieavond op 6 maart

Dag: maandag 6 maart
Tijd: 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: online
Aanmelden: via Regionaal Energieloket.
Terugkijken: kun je niet op 6 maart? Meld je toch aan. Je krijgt na afloop een link om de avond terug te kijken.

Goed om te weten: je bent zelf niet in beeld tijdens de avond. Vragen stellen kan via de chat. Dan krijg je antwoord van de experts van het Regionaal Energieloket.

Inkoopactie voor hybride warmtepompen

Zoek jij een betrouwbaar bedrijf om een hybride warmtepomp te plaatsen? Daarvoor heeft het Regionaal Energieloket een oplossing. Hun onafhankelijke technisch adviseurs vroegen installateurs uit de regio een aanbod te doen. Die vergeleken zij op ervaring, garanties en prijs. Zij kozen het beste aanbod uit en hebben vaste prijzen afgesproken.

De voordelen van de inkoopactie:

  • onafhankelijk advies;
  • scherpe prijs dankzij groepsvoordeel;
  • betrouwbare en ervaren installateur.

Aanmelden voor de inkoopactie

Aanmelden voor de inkoopactie kan ná de informatieavond. Dus vanaf 6 maart om 20.30 uur, via deze link. Door de drukke markt is het aantal plekken beperkt. Inschrijven kan tot en met 4 april. Maar als de lijst vol is, sluiten we de inschrijving eerder.

Voor wie is deze inkoopactie?

Huiseigenaren in Krimpen aan den IJssel kunnen meedoen met deze actie.

Valt jouw huis onder een VvE? Dan kan je helaas niet meedoen. VvE’s zijn namelijk verantwoordelijk voor grote duurzame maatregelen in het gebouw.

Natuurlijk helpen we VvE’s ook graag verduurzamen. Neem contact op met onze VvE-adviseur.